Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aytaç Kara Kasımpaşa : Aytaç Kara'dan Ali Palabıyık'a tepki: Al hocam, penaltıyı ... - Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bursaspor'dan ayrılan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Aytaç Kara Kasımpaşa : Aytaç Kara'dan Ali Palabıyık'a tepki: Al hocam, penaltıyı ... - Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bursaspor'dan ayrılan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.. Süper lig ekibi kasımpaşa'da istifaların perde arkası belli olmaya başladı. Futbola altay altyapısında başlayan 26 yaşındaki aytaç; Kasımpaşa'nın kilit isimlerinden aytaç kara, kasımpaşa her açıdan tercih edilebilecek bir kulüp… i̇şte muhabirimiz erhan kaan adıgüzel'in sorularını cevaplayan aytaç kara röportajı: Aytaç kara'nın adı transferde galatasaray ile anılıyor. Bu karardan memnun olmayan tecrübeli futbolcu oyundan çıkarken yedek kulübesi yerine, soyunma odasına gitmişti.

Futbola altay altyapısında başlayan aytaç, 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Aytaç kara, kasımpaşa ile sözleşme imzalayacak. Bu karardan memnun olmayan tecrübeli futbolcu oyundan çıkarken yedek kulübesi yerine, soyunma odasına gitmişti. Dakikada oyundan alınınca bu duruma çok sinirlenerek doğrudan soyunma odasına gitti.

Kasımpaşa, Aytaç Kara'yı kadrosuna kattı - Gerçek Gündem
Kasımpaşa, Aytaç Kara'yı kadrosuna kattı - Gerçek Gündem from www.gercekgundem.com
Aytaç kara'nın adı transferde galatasaray ile anılıyor. Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bursaspor'dan ayrılan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Bonservisi elinde olan oyuncuları teker teker kadrosuna katan kasımpaşa'da son gündem aytaç kara. Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Altay ile ilk resmî karşılaşmasına 22 ağustos 2010 tarihinde tavşanlı linyitspor'a karşı oynanan 1.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

Kasımpaşa ceo'su serkan reçber, kararın nedenini anlattı. Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı. Bonservisi elinde olan oyuncuları teker teker kadrosuna katan kasımpaşa'da son gündem aytaç kara. Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Aytaç kara'nın adı transferde galatasaray ile anılıyor. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Fanatik gazetesi'ne konuşan reçber, şunları söyledi Dakikada oyundan alınınca bu duruma çok sinirlenerek doğrudan soyunma odasına gitti. Yeni sezonda galatasaray'a transfer olması beklenen aytaç kara, sosyal medya hesaplarından kasımpaşa'ya veda ettiğini duyurdu. Kasımpaşa'nın kilit isimlerinden aytaç kara, kasımpaşa her açıdan tercih edilebilecek bir kulüp… i̇şte muhabirimiz erhan kaan adıgüzel'in sorularını cevaplayan aytaç kara röportajı: 28 yaşındaki oyuncu müdadelede 66 dakika sahada kalmış ve yerini bistrovic'e bırakmıştı. Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu aytaç kara, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Aytaç kara'nın bu tavrı sonrasında kasımpaşa kulübü futbolcuyu kadro dışı bıraktığını duyurdu.

Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu aytaç kara, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Fanatik gazetesi'ne konuşan reçber, şunları söyledi İşte aytaç kara'nın kaçırdığı penaltı #bursaspor #malatya. 05 nisan 2021 48 0.

Kasımpaşa'da Aytaç Kara kadro dışı bırakıldı - Son dakika ...
Kasımpaşa'da Aytaç Kara kadro dışı bırakıldı - Son dakika ... from img.fotospor.com
Aytaç kara, gol attığı beşiktaş maçında oyundan alınırken tepki göstermiş ve doğrudan soyunma odasına gitmişti. Bu 3 isimle de yolların ayrılma nedeninin ortak olduğu ortaya çıktı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon süper lig'de görev yaptığı 32 maçta 6 gol attı. Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, her şey için teşekkürler kasımpaşa. ifadesini kullandı. Kasımpaşa, aytaç kara'yı kadro dışı bıraktı. Aytaç kara, kasımpaşa ile sözleşme imzalayacak. Aytaç kara right ayakla oynamayı tercih ediyor.

Süper lig'in güçlü ekiplerinden kasımpaşa, geçen sezon bursaspor'da forma giyen aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon süper lig'de görev yaptığı 32 maçta 6 gol attı. Aytaç kara right ayakla oynamayı tercih ediyor. Yeni sezonda galatasaray'a transfer olması beklenen aytaç kara, sosyal medya hesaplarından kasımpaşa'ya veda ettiğini duyurdu. Aytaç kara'nın bu tavrı sonrasında kasımpaşa kulübü futbolcuyu kadro dışı bıraktığını duyurdu. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Fanatik gazetesi'ne konuşan reçber, şunları söyledi Aytaç kara'nın adı transferde galatasaray ile anılıyor. İşte aytaç kara'nın kaçırdığı penaltı #bursaspor #malatya. Süper lig ekibi kasımpaşa'da istifaların perde arkası belli olmaya başladı. €* 23 mar 1993, izmir, türkiye. Dakikasında mert hakan rakibi aytaç kara'ya müdahale etti ve hakem hakan'a kırmızı kart çıkardı. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kasımpaşa, bursaspor'dan ayrılan aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Deneyimli futbolcu aytaç kara, kasımpaşa kulübü ile yollarını ayırdığını duyurdu. Süper lig ekibi kasımpaşa'da istifaların perde arkası belli olmaya başladı. Aytaç kara'nın bu tavrı sonrasında kasımpaşa kulübü futbolcuyu kadro dışı bıraktığını duyurdu. Aytaç kara, galatasaray'a transfer olacak mı?

Aytaç Kara, Galatasaray'dan teklif aldı mı? - Son dakika ...
Aytaç Kara, Galatasaray'dan teklif aldı mı? - Son dakika ... from img.fotospor.com
Süper lig'in güçlü ekiplerinden kasımpaşa, geçen sezon bursaspor'da forma giyen aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezon hazırlıklarına kemerburgaz tesisleri'nde devam eden kasımpaşa aytaç kara'yı kadrosuna kattı. Bonservisi elinde olan oyuncuları teker teker kadrosuna katan kasımpaşa'da son gündem aytaç kara. Fanatik gazetesi'ne konuşan reçber, şunları söyledi Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Aytaç kara, galatasaray'a transfer olacak mı? Aytaç kara'nın adı transferde galatasaray ile anılıyor. 2 kez türkiye a milli takımı'nın formasını giyen aytaç, kariyerinde görev aldığı 131 süper lig maçında 14 gol atarken 7 de asist yaptı.

Kasımpaşa kulübü, sportif direktör serkan reçber ile yaşadığı gerginlikten dolayı aytaç kara'yı kadro dışı bırakmıştı.

Bu 3 isimle de yolların ayrılma nedeninin ortak olduğu ortaya çıktı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kasımpaşa, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Yeni sezonda galatasaray'a transfer olması beklenen aytaç kara, sosyal medya hesaplarından kasımpaşa'ya veda ettiğini duyurdu. Fanatik gazetesi'ne konuşan reçber, şunları söyledi 05 nisan 2021 48 0. Karşılaşmanın ardından takımına 3 puanı getiren aytaç kara kadro dışı bırakıldı. Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu aytaç kara, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bu karardan memnun olmayan tecrübeli futbolcu oyundan çıkarken yedek kulübesi yerine, soyunma odasına gitmişti. Altay ile ilk resmî karşılaşmasına 22 ağustos 2010 tarihinde tavşanlı linyitspor'a karşı oynanan 1. Aytaç kara'nın adı transferde galatasaray ile anılıyor. Kasımpaşa, son olarak bursaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu aytaç kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Haftasında cuma günü deplasmanda beşiktaş'a konuk olacak kasımpaşa'da aytaç kara'nın koronavirüs testi pozitif çıktı. 2 kez türkiye a milli takımı'nın formasını giyen aytaç, kariyerinde görev aldığı 131 süper lig maçında 14 gol atarken 7 de asist yaptı.

Haftasında cuma günü deplasmanda beşiktaş'a konuk olacak kasımpaşa'da aytaç kara'nın koronavirüs testi pozitif çıktı aytaç kara. Fanatik gazetesi'ne konuşan reçber, şunları söyledi